Οδηγίες

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο προκηρύσσει συμπληρωματική πρόσληψη Ακαδημαϊκών Υποτρόφων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκό έτους 2021-22.

Μετά την υποβολή την αίτησης, θα εμφανιστούν οι σύνδεσμοι για την τροποποίηση, εκτύπωση, ή υποβολή νέας αίτησης με τα ίδια στοιχεία σε άλλο τμήμα (επιπρόσθετα οι σύνδεσμοι θα αποσταλούν στο email σας).

Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της εκτύπωσης (αρχείο pdf) για να εκτυπώσετε και υπογράψετε φυσικά την αίτησή σας, την οποία (μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά) θα πρέπει να υποβάλλετε και σε έντυπη μορφή στην γραμματεία του τμήματος.

Υποστήριξη παρέχεται σε ώρες γραφείου πατώντας το εικονίδιο στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης

Αιτήσεις θα υποβάλλονται από 22/10/2021 μέχρι και 29/10/2021 

Αναζήτηση προηγούμενης αίτησης

Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να ξεκινήσετε την αίτηση σας από αντίγραφο της αίτησης που κάνατε την προηγούμενη Ακαδημαϊκή περίοδο. Συμπληρώστε παρακάτω το email με το οποίο κάνατε αίτηση το προηγούμενο ακαδημαικό έτος και στην συνέχεια πατήστε αποστολή: Θα σας αποσταλεί σε αυτό το email μοναδικός σύνδεσμος με την χρήση του οποίου θα γίνει η αντιγραφή

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αιτήσεις σε διαφορετικά τμήματα, να κάνετε αντίγραφα της αίτησης ή να ξεκινάτε την διαδικασία από την αρχή. Μην επεξεργάζετε την αίτηση άλλου τμήματος, σε αυτήν την περίπτωση στο ηλεκτρονικό αρχείο τηρείται μόνο η τελευταία αίτηση, και θα παρουσιαστεί πρόβλημα κατά την διαδικασία επαλήθευσης .

Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο της άμεσης επικοινωνίας chat κάτω δεξιά στην σελίδα σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια

Σε περίπτωση που κάνετε αίτηση για πρώτη φορά απλώς πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε νέα αίτηση


Συμπληρώστε το email της αίτησης που κάνατε κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.